Udskiftning af toilet

Hurtig og effektiv udskiftning af toilet

Få et nyt velfungerende toilet

Har du problemer med, at toilettet løber eller på anden måde ikke virker ordentligt? Eller er dit toilet blot gammelt og slidt, og ønsker du derfor at få det skiftet ud med et nyt? Så kan jeg komme forbi og hjælpe dig. I mit VVS-firma, Due Varme & Blik ApS, tilbyder jeg nemlig hurtig og effektiv udskiftning af toilet.

Uanset om du ønsker at få udskiftet toilettet på din arbejdsplads eller derhjemme, så kommer jeg gerne ud og hjælper. Jeg laver nemlig VVS-arbejde for både private husejere og erhvervskunder, og jeg kører rundt i hele området omkring Frederikssund, Hillerød og Ølstykke – og jeg er også klar til at hjælpe dig.

Udskiftning af toilet ved akutte problemer

Står du og har akut brug for udskiftning af toilet, så er jeg klar til at komme ud og hjælpe dig. Jeg undersøger gerne, hvad problemet er, og jeg afsøger naturligvis, om det er muligt at ordne med en reparation. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så sørger jeg for en effektiv og hurtig udskiftning af toilettet, så du ikke skal vente længe på et velfungerende WC.

Jeg kan selvfølgelig også hjælpe med montering af toilet, hvis du har fundet et nyt og moderne WC, du gerne vil have derhjemme. Det kan eksempelvis også være i forbindelse med en større badeværelsesrenovering, og i dette tilfælde tager jeg gerne vare på hele opgaven for dig.

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, er det altid mig personligt, der kommer ud til dig. Jeg ønsker at levere en god og venlig service for alle mine kunde. Det indebærer både, at jeg altid er imødekommende over for dine behov, og at jeg leverer resultater af høj kvalitet. Du kan derfor trygt hyre mig til opgaven med udskiftning af toilet.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Lad mig hjælpe dig med at skifte toilettet ud. Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Så kommer jeg forbi, når det passer dig.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Due Varme & Blik ApS tilbyder jeg alle former for VVS-arbejde, og jeg arbejder altid med udgangspunkt i professionelt og ordentligt arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@blikogvarme.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Due Varme og Blik ApS

CVR​: 43432249

Marbæk Alle 11, 

3600 Frederikssund​