Renovering af badeværelse

Professionel renovering af badeværelse

Få hjælp til at forny dit gamle badeværelse

Kunne du tænke dig at få lavet et nyt bad, få skiftet dit toilet ud eller få monteret en ny håndvask? Uanset hvilken form for badeværelsesrenovering du ønsker, så kommer jeg gerne ud og tager hånd om opgaven. Hos Due Blik & Varme hjælper jeg nemlig med et bredt udvalg af VVS-arbejde, og jeg kan derfor hjælpe med at reparere, udskifte og montere nye installationer på dit badeværelse.

Jeg kører rundt og hjælper med renovering af badeværelse for private og erhvervskunder i mit lokalområde omkring Frederikssund. Jeg har derfor hjulpet med at forny baderum i byer som Ølstykke, Hillerød og lignende.

Fokus på god og imødekommende service

Hvis du ønsker at få lavet et nyt badeværelse, eller det nuværende skal renoveres, så kommer jeg gerne ud til dig. I mit VVS-firma er det kun mig, der varetager opgaven, og du kan derfor altid forvente en god og imødekommende service. Jeg er lydhør over for dine behov og holder dig godt informeret igennem hele processen, så du får lavet det stykke arbejde, du ønsker.

Uanset om du ønsker at få lavet et mindre renoveringsarbejde eller en gennemgribende totalrenovering, så kan jeg sørge for en komplet løsning. Jeg udfører renovering af badeværelse med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og samtidig sørger jeg naturligvis for, at arbejdet er udført ordentligt, så resultatet har en lang holdbarhed og lever op til alle love og regler inden for VVS-installationer.

Kontakt mig for et tilbud på renovering af badeværelse

Vil du have udformet et tilbud på din opgave med renovering af badeværelse? Så kan du kontakte mig allerede i dag og fortælle om dit drømmebadeværelse. Når jeg kender til opgaven og dine ønsker, kan jeg sammensætte et tilbud til dig og herefter komme godt i gang med arbejdet.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos Due Varme & Blik ApS tilbyder jeg alle former for VVS-arbejde, og jeg arbejder altid med udgangspunkt i professionelt og ordentligt arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@blikogvarme.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Due Varme og Blik ApS

CVR​: 43432249

Marbæk Alle 11, 

3600 Frederikssund​